Sukelluskokeilut

Sukelluskokeilu on turvallinen tapa aloittaa tutustuminen vedenalaiseen maailmaan. Kokeilu toteutetaan allasolosuhteissa kokeneen sukelluskouluttajan ohjaamana. Pääset nauttimaan painottomuuden tunteesta ja vapaasta liikkumisesta kolmeuloitteisessa ympäristössä sekä tietysti hengittämään veden alla.

Kokeiluun voit osallistua ilman sitoutumista kurssiin tai varustehankintoihin. Mukaan tarvitset vain uikkarit, pyyhkeen ja reipasta mieltä. Toteutamme sukelluskokeiluja pääkaupunkiseudulla, Veikkolassa ja Lohjalla.

Itsellesi ostaessasi voit hyödyntää Smartumin, Edenredin ja ePassin liikuntaetuja. Varaa itsellesi sopiva aika täältä ja esitä kuitti liikuntaedulla suoritetusta maksusta saapuessasi kokeilukerralle.

Sukelluskokeilu on arvostettu ja tavaraa kestävämpi lahja. Muisto säilyy ikuisesti ja mahdollisesti lahjan saaja jopa löytää itselleen uuden harrastuksen. Sukelluskokeilu sopii myös viimehetkessä hankittavaksi lahjaksi, sillä lahjakortti ehtii saajan sähköpostiin ajoissa jopa jouluaattoaamuna klo 12 mennessä tehdyistä tilauksista. Tilaa lahjakortti täältä!

Oma tilaisuus kaveriporukalle tai tiimin virkistyspäiväksi on erinomainen tapa viettää aikaa ystävien ja työkavereiden kanssa. Yhdessä tekeminen ja kokeminen luo yhteisiä muistoja ja irroittaa työporukan normaaleista rutiineista. Sukelluskokeilun yhteyteen voidaan järjestää myös muuta ohjelmaa. Esim. pelastusharjoitukset, ruokailu tai vaikkapa ensiapukurssi. Kysy yksityistilaisuuksista lisää sähköpostilla: info@suomalainensukelluskoulu.fi

TILAA LAHJAKORTIT SUKELLUSKOKEILUUN TAI SUKELLUSKURSSILLE ALTA!
Tilatessasi lahjakortin, saat laskun ja lahjakortin sähköpostiisi.

NAUI Scuba Diver on laitesukelluksen peruskurssi, jonka käymällä saat sukeltajan urasi turvalliseen alkuun. Lue tarkempi kurssikuvaus täältä.

%d bloggers like this: