Sukelluskoulutus

Suomalainen sukelluskoulu järjestää laadukasta ja henkilökohtaista sukelluskoulutusta. Tie vedenalaiseen maailmaan avautuu järjestämiemme sukelluskokeilujen ja sukelluskurssien kautta, joita löytyy kaikenikäisille ja -tasoisille sukeltajille. Kurssin jälkeen harrastusta on helppo jatkaa osallistumalla viikkosukelluksille ja sukellusmatkoille.

Koulutuksessa panostamme henkilökohtaiseen otteeseen ja varmistamme jokaisen oppimisen omassa tahdissaan. Kokeneet kouluttajat ja turvallisuuden korostaminen kaikessa toiminnassa takaavat miellyttävän ja innostavan matkan vedenalaiseen maailmaan.

Toteuttaaksemme mahdollisimman laadukasta sukelluskoulutusta, olemme valinneet koulutusjärjestelmäksi NAUI (National Assosiation of Underwater Instructors) – järjestelmän. NAUI perustettiin 1959 luomaan standardeja ja määrämuotoista koulutusta, tuolloin ensimmäisiä askeliaan ottavaan harrastesukeltamiseen. NAUIn päämääränä onkin jo lähes 60 vuoden ajan ollut toimia suunnannäyttäjänä ja tuottaa maailman parasta sukelluskoulutusta. Järjestelmä valvoo kouluttajiensa toimintaa tarkoin ja ylläpitää niin tiukkaa standardistoa kuin laadukasta koulutusjärjestelmääkin jatkuvasti. Pitkäjänteinen työ on tuottanut tulosta ja yhä useampi sukeltaja valitsee tänä päivänä NAUI -koulutuksen. NAUI onkin nykyisin maailman suurin ei-kaupallinen sukelluskoulutusorganisaatio ja esimerkiksi äärimmäistä laatua edellyttävä NASA kouluttaa kaikki astronauttinsa NAUI sukeltajiksi osana painottomuusharjoituksiaan.

TILAA LAHJAKORTIT SUKELLUSKOKEILUUN TAI SUKELLUSKURSSILLE ALTA!
Tilatessasi lahjakortin, saat laskun ja lahjakortin sähköpostiisi.

NAUI Scuba Diver on laitesukelluksen peruskurssi, jonka käymällä saat sukeltajan urasi turvalliseen alkuun. Lue tarkempi kurssikuvaus täältä.

Click on the NAUI logo to visit the official site

%d bloggers like this: