Syvyyttä elämään – turvallisesti!

Suomalainen sukelluskoulu järjestää laadukasta ja henkilökohtaista sukelluskoulutusta. Tie vedenalaiseen maailmaan avautuu järjestämiemme sukelluskokeiluiden kautta. Suurin osa kokeilijoista jatkaa sukelluskurssille, joita löytyy kaikenikäisille ja -tasoisille sukeltajille. Kurssin jälkeen harrastusta on helppo jatkaa osallistumalla sukellusretkille ja -matkoille.

Suomalainen sukelluskoulu on Sukeltajaliiton yhteisöjäsen ja tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös Sukeltajaliiton edut ja palvelut. Olemme valinneet koulutusjärjestelmäksi kansainvälisesti tunnetun NAUI -järjestelmän, jonka avulla pidämme koulutuksen laadun erittäin korkeatasoisena ja varmistamme pohjoisiin oloihin tarvittavat valmiudet meiltä valmistuneille sukeltajille.

Emme tarjoa oikopolkua sertifiointiin, vaan mielenkiintoisen matkan vedenalaiseen maailmaan. Meidän kursseillamme joudut tekemään vähän enemmän töitä kuin muualla, mutta lopputulos on todella palkitseva. Varmistamme, että kurssilaisemme oikeasti oppivat ja että heillä on valmistuttuaan niin hyvä tieto- ja taitotaso, että vedenalaiset retket ovat aidosti nautittavia luontoelämyksiä, eivätkä adrenaliinintäytteisiä selviytymiskokemuksia.

Keskisiä arvoja, jotka näkyvät toiminnassamme ovat turvallisuus, oppilaan tarpeiden huomioiminen ja kestävä kehitys. Tervetuloa aloittamaan elämän mittainen seikkailu!

%d bloggers like this: