Sukellusmatkat

Suomalainen Sukelluskoulu on kotimainen matkanjärjestäjä, joka järjestää sukellusmatkoja niin kotimaassa kuin maailman merillekin. Ulkomaan kohteemme ovat Egypti, Viro, Ruotsi ja Skotlanti. Kotimaassa järjestämme matkoja Saaristomerelle, Ahvenanmaalle, Suomen järvi- ja louhoskohteisiin (mm. Kaatialaan) sekä päivän retkiä esim. Porkkalan historiallisille hylyille ja Etelä-Suomen järvikohteisiin. Ajantasaisimmat tiedot järjestettävistä retkistä ja matkoista löytyvät Facebook seinältämme: www.facebook.com/suomalainensukelluskoulu/events. Varmista että saat ensimmäisenä tiedon retkistämme painamalla “tilaa tapahtumat” -painiketta Facebookissa.

Matkojemme kantavina teemoina ovat asiakaslähtöisyys, turvallisuus ja ympäristöystävällisyys. Näin ollen kaikki ovat tervetulleita matkoillemme ja kerromme reilusti matkan soveltuvuudesta omalle kokemustasollesi. Käytämme aina hyväksi todettuja paikallisia alihankkijoita matkojemme toteuttamisessa, jolloin tuemme paikallisia vastuullisesti toimivia yrityksiä ja heidän elinkeinoaan.

Olemme rekisteröityneet Kilpailu- ja kuluttajaviraston valmismatkanjärjestäjien rekisteriin ja raportoimme toiminnastamme säännöllisesti KKV:lle. Rekisteröityminen ja raportointi on osa toimintamme laadun varmistamista.

Matkojen aikana on mahdollisuus myös hankkia lisäkoulutusta sekä suorittaa meneillään olevien kurssien avovesiosuuksia. Kurssihinta on yleensä normaalia edullisempi, mikäli kurssin avovesiosuus suoritetaan matkan aikana, koska avovesikoulutuksen järjestämisen kustannuksia säästyy tällä tavoin. Kysy lisää tästä mahdollisuudesta ja hyödynnä hyvät alennukset!

Viro

Seuraava
Viron sukellussafari,
kevälle 2023 julkaistaan pian.

Ruotsi

Seuraava Ruotsin
sukellussafari
julkaistaan pian.

Skotlanti

Seuraava Skotlannnin sukellussafari julkaistaan pian.

Ota yhteyttä


%d bloggers like this: